Авто-темно Шлем за заварување

-29%
bfe378c7-f4d2-78ac-f39d-fbe4d9d68435
ff88e6fe-e30a-edc3-bb46-d826b95a76f9
65e7d810-f94f-5476-26eb-6d22fc1eca2b
da60eb47-58fb-7b00-6fb0-7caa752f5d30
ce9fd2e1-7274-32a8-5ac6-bd7c921894dc
6ae7e6b2-a4c4-44fe-9339-8ca43c052fae

Авто-темно Шлем за заварување

Авто-темно Шлем за заварување

1,399 ден 999 ден

Out of stock

1,399 ден 999 ден

Availability: нема на лагер!

опис

  • Дали сте професионален или аматерски заварувач или занаетчија? Ако да, тогаш би знаеле дека една од многуте основни безбедносни работи потребни за заварување и сечење е шлем за заварување.
  • Најдобрите шлемови за заварување ги штитат очите од изложеност на високо концентрирани ултравиолетови и инфрацрвени зраци.
  • За да ги заштитите очите од овие високо концентрирани зраци, потребна ви е оваа кацига за заварување.
  • Подобра јасност, Вистински преглед на боја – 1/1/1/2 Оптичка јасност
  • Има и црна боја и црвена боја.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: