Апарат за кафе

-35%
P3083_other_44361834_20200626162718_01_1200
P3083_other_44361840_20200626162718_01_1200
P3083_main_44361774_20200626162713_01_1200
P3083_product_44361783_20200626162714_01_1200
P3083_other_44361825_20200626162718_01_1200
P3083_product_44361780_20200626162714_01_1200
P3083_product_44361777_20200626162714_01_1200
P3083_product_44361786_20200626162714_01_515

Апарат за кафе

Апарат за кафе

2,299 ден 1,499 ден

In stock

2,299 ден 1,499 ден

опис

  • Оваа машина за кафе пред првата употреба, исчистете го филтерот за еднократна употреба мрежа и филтер-корпата во врела вода со сапуница и темелно исплакнете ги.
  • Подгответе чаша вода според делот за кафе.
  • Не отворајте го држачот на филтерот за време на циклусот на подготовка.
  • Оставете го целото кафе да се исцеди од држачот на филтерот во чашата пред да ја отстраните чашата.
  • Големина: 25цм X 16цм X 20цм.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: