Безбедносна камера со LED црвено светло

-50%
Dummy-Security-Camera-with-Flashing-Red-LED-for-Indoor-and-Outdoor-Use
Dummy-Security-Camera-with-Flashing-Red-LED-for-Indoor-and-Outdoor-Use (2)
Dummy-Security-Camera-with-Flashing-Red-LED-for-Indoor-and-Outdoor-Use (1)

Безбедносна камера со LED црвено светло

Безбедносна камера со LED црвено светло

499 ден 249 ден

In stock

499 ден 249 ден

опис

  • Општо, вистински систем за видео безбедност ве чини прилично денар. Добрата вест е, постои поисплатливо решение за да ви помогне да ги одврати натрапниците и да ја зголеми безбедноста
  • Инсталирање лажни безбедносни камери на места каде што сакате да ги следите. Глупавите безбедносни камери од АННКЕ изгледаат исто како и реалните, но сепак е поевтино.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: