Безжичен звучник со Bluetooth + микрофон

-30%
742454999Web-01
646729709Web05

Безжичен звучник со Bluetooth + микрофон

Безжичен звучник со Bluetooth + микрофон

999 ден 699 ден

In stock

999 ден 699 ден

опис

 • Тип на производ: Bluetooth звучник.
 • Безжичен пренос за rвони: до 10м.
 • Големина на погонот на звучникот: 4 инчи.
 • Mоќност: 5W.
 • Одговор на фреквенција: 100hz-20khz.
 • Сооднос на сигнал кон бучава> = 85db.
 • ФМ скенирањето заangвони: 87.5-108.0мHz.
 • USB полнење: DC 5V.
 • Капацитет на батеријата: 800mah.
 • Максимална поддршка за меморија (USB / SD): 32gb.
 • Време за репродукција: До 3 часа на 75% време за полнење волумен.
 • Време на полнење: 2-3 часа.

Vendor Information


Нови производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: