Безжичен звучник со Bluetooth + микрофон

-25%
2-40
1-37
4-29
Untitled-1-4

Безжичен звучник со Bluetooth + микрофон

Безжичен звучник со Bluetooth + микрофон

1,999 ден 1,499 ден

In stock

1,999 ден 1,499 ден

опис

 • Безжичен преносен звучник со Bluetooth.
 • 1 микрофон.
 • Микро ТФ картичка.
 • FM радио.
 • Големина на погонот на звучникот: 2 по 10цм.
 • Излезна моќност: 5w * 2.
 • Лед екран.
 • USB полнење: DC5V.
 • Време на игра: до 2-3 часа на 75% волумен
 • Време на полнење: 1,5 часа.
 • Должина: 18 CM.
 • Широк: 17.9 CM.
 • Висина: 41 CM.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: