Билатерална табла за цртање

-50%
res_21b2efee2e4f9689436597549b24c9d9_full
res_f60bf46de244a4d17f6fdfc5bdafcdc9_full

Билатерална табла за цртање

Билатерална табла за цртање

999 ден 499 ден

In stock

999 ден 499 ден

опис

  • Билатерална табла, природно дрво и додатоци.
  • Нацртајте без граници, напишете и бројте со броеви или магнетни букви, уживајте во вашиот шарен универзум! Никогаш нема да се досадуваш!
  • Имате креда или специјален маркер за цртање, но и сунѓер за да избришете сè и повторно да го извадите!
  • Идеално за вашето дете полно со креативност!
  • 1 бела табла која може да се напише со посебен маркер за белата табла и може да се постават магнетни букви и 1 црна табла, која може да се напише со креда.
  • Димензии: 39 х 27 см.

Vendor Information

You've just added this product to the cart: