Вентилатор 16″

-33%
1281

Вентилатор 16″

Вентилатор 16″

1,499 ден 999 ден

In stock

1,499 ден 999 ден

опис

  • Направено од високо квалитетна пластика.
  • 3 брзини на ладење.
  • Широк агол на покривање на просторијата.
  • Аксијален работен механизам.
  • Прилагодување на висината и аголот.
  • Машината работи многу тивко.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: