Водоотпорна 4 LED соларна светла

4-Pack-IP65-Waterproof-4-LED-Solar-Outdoor-Ground-Lamp-Landscape-Lawn-Yard-Stair-Underground-Buried (2)
4-Pack-IP65-Waterproof-4-LED-Solar-Outdoor-Ground-Lamp-Landscape-Lawn-Yard-Stair-Underground-Buried
4-Pack-IP65-Waterproof-4-LED-Solar-Outdoor-Ground-Lamp-Landscape-Lawn-Yard-Stair-Underground-Buried (3)
4-Pack-IP65-Waterproof-4-LED-Solar-Outdoor-Ground-Lamp-Landscape-Lawn-Yard-Stair-Underground-Buried (1)

Водоотпорна 4 LED соларна светла

Водоотпорна 4 LED соларна светла

899 ден

In stock

899 ден

опис

  • Овие светли за земја автоматски се вклучуваат кога ќе дојде ноќта и автоматски се исклучуваaт кога заоѓа сонцето.
  • Тоа ви помага да го осветлите вашиот пат, правејќи го побезбеден, но исто така додава прекрасен акцент на ноќниот пејзаж.
  • Повисока енергетска ефикасност стапката на конверзија на енергија може да биде до 14%.
  • Сензор за светлина, интегриран сензор за светлинa.
  • Долго работно време: со LED диоди од 4 парчиња, неговата осветленост е до 40lm, вградена батерија за полнење од 400mAh, потребни се само 6-8 часа за да се наполнат целосно и може да трае 8-10 часа работно време.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: