Душек со воздух за кола

-25%
product-image-1005213381_1024x1024
product-image-1020509223_1024x1024

Душек со воздух за кола

Душек со воздух за кола

1,999 ден 1,499 ден

In stock

1,999 ден 1,499 ден

опис

  • Дали некогаш сте биле на патување кога очите почнуваат да опаѓаат и вашата глава започна да кимна?
  • Добра идеја да се силите, а не толку добра идеја да спиете на задното седиште на вашиот автомобил.
  • Дека раното утро се протега се претвора во крик кога грбот вика од болка затоа што цела ноќ спиеше на безбедносните ремени.
  • Или што е со кампувањето? Вашиот шатор можеби е највисок степен, но таа вреќа за спиење што ја донесовте е сигурен дека ги чувствувате сите карпи и влажни места на кои лежите.
  • Подобра идеја? Добијте душек со воздух. Овој се вклопува во вашиот автомобил. Буквално Лежи на задното седиште за да се чувствувате како да сте во вистински кревет.

Vendor Information


Нови производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: