Електрична четка за фенирање на коса

ddbd72a114038e990265096d55aff19d
electronic-constant-temperature-negative
electronic-constant-temperature-negative (1)
c07dea4a9dc0e1ca9cccafe8f3fc895f
54e43d4625d17ac5d6e9b560b667448f

Електрична четка за фенирање на коса

Електрична четка за фенирање на коса

In stock

опис

  • 5 Поставки за температура.
  • 5-те поставки за темпорација (130°C – 210°C) се прилагодени за сите типови коса. Без оглед на тоа каков тип на коса имате, можете да го пронајдете вистинскиот амбиент.
  • Оваа четка ја прифаќа PTC технологијата за греење што може брзо да се загрее до 176°C, додека исто така одржува постојана рамномерна топлина за да спречи оштетување на косата.
  • 30 минути со автоматско исклучување.
  • Како вградена безбедносна карактеристика, четката автоматски ќе се исклучи по 30 минути мирување, за да се осигури вашата безбедност.
  • Номинален напон: AC110-240V.
  • Тејтирана фреквенција: 50Hz-60Hz.
  • Моќност: 1000w.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: