Е-Coco диспензер за хартија во бања

Hdb3ca6f5f5ce4a5682c5fd37a5d0da40f
Hafbd20e7bc6c44718de422cb05a3b83ah
Hf0e3a51d99234516b30df9520d6e0d31w
H209b56ef2a494fa5ae4bf1d9e9fec050m
H0985865ee87640209aeb55fb23246303u
H20b9da3df94b4b088d834e91561076eax
H0a4b1ef752a342ceb02d357b86f78842d
H33fed364c5164a55a7647dbd6522c530n
H93e3556fb16b4527b8511a68fd66acafJ

Е-Coco диспензер за хартија во бања

Е-Coco диспензер за хартија во бања

In stock

опис

  • Монтиран на зид, нема потреба од дупчење, лесен за инсталирање.
  • Доаѓа со самолеплива налепница.
  • Транспарентен прозорец за гледање ве известува кога треба повторно да ја наполните хартијата внатре.
  • Рамен врвен дизајн, совршен за одржување сапун, мобилен телефон или други предмети.
  • Сивиот дел е фиока, додава повеќе простор за складирање.
  • Спецификации:
  • Материјал: ABS + PS + PC.
  • Големина на налепници: 13,5 * 6,3 см.
  • Големина на артикл: 20,5 * 13 * 21см.
  • Тежина на артиклот: 549гр.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: