Завеси за врата

-40%
915SYVuaVdL._AC_SL1500_
81t44oFOwNL._AC_SL1500_
915SYVuaVdL._AC_SL1500_
f36f35e44fc794d5f6178e87d2fcf9ec
fbede7b5-4a8c-4db2-abf5-40a423cf3afc_1.b1d81b4e30f5e8a33c6fe8a066217322
magicmeshjpg-bc8e9ec0fe9ca14f

Завеси за врата

Завеси за врата

499 ден 299 ден

In stock

499 ден 299 ден

опис

  • Веднаш се отвора „Magic Mesh“ капакот на вратата и волшебно се затвора зад вас користејќи 18 стратешки поставени магнети.
  • Без разлика дали ги имате вашите раце полни или заборавен член на семејството, сепак можете да оставите свеж воздух и да ги задржите комарците надвор!
  • Погоден за инсталација на вратите што често се отвораат и затвораат.
  • Магнетската мрежа за врати е вашата целосно решение за да ги задржите комарците што летаат надвор од вашите домови, болници, хотели, хостели и др.
  • Побезбеден е за употреба отколку прскање инсектициди во вашата соба.
  • Исто така е економично и полесно од другите методи за убивање инсекти.
  • Одлично на дрвени врати, Совршен на метални врати.
  • Погоден за единечни врати, лизгачки врати или каравански врати. Лесно да се соберат, не се потребни алатки.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: