Звездени светла за новогодишна елка

91RfEmPjpNL._SL1500_
91w2i0BPn5L._SL1500_
91UrD2SUhhL._SL1500_
81ZT84o2V2L._SL1500_
81yWohUCZnL._SL1500_
81tan4bBYHL._SL1500_

Звездени светла за новогодишна елка

Звездени светла за новогодишна елка

999 ден

In stock

999 ден

опис

  • Направете заслепувачко светло шоу на вашиот новогодишна елка во секунди
  • Обичните светла се таква неволја да висат.
  • Сијалиците изгонуваат и го уништуваат целиот светлосен приказ на вашето новогодишна елка.
  • Зачинете го ова новогодишна елка оваа празнична сезона со со тие звездени светла.
  • Тоа е лесен, празничен начин да се создаде спектакуларен осветлување.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: