Звучник со Bluetooth + микрофон

a78755bfc695df6a7077e721c3bcfc6d
caixa_de_som_bluetooth_karaoke_led_big_sound_kts-931_001_chinafair_1
caixa_de_som_bluetooth_karaoke_led_big_sound_kts-931_003_chinafair_1
caixa_de_som_amplificada_port_til_bluetooth_usb_karaoke_led_colorido_big_sound_kts-931_007_chinafair.png_1
caixa_de_som_amplificada_port_til_bluetooth_usb_karaoke_led_colorido_big_sound_kts-931_006_chinafair.png_1

Звучник со Bluetooth + микрофон

Звучник со Bluetooth + микрофон

999 ден

In stock

999 ден

опис

 • Целото искуство со моќен звук во преносен звучник!
 • Можете да ја слушате вашата музика преку Bluetooth, USB, микро SD и FM радио. Само притиснете play и започнува забавата!
 • + 1 микрофон гратис !
 • Bluetooth конекција до 10 метри.
 • Работи до 10 метри од поврзаниот уред.
 • FM радио.
 • Микрофон и Aux.
 • Дополнителни влезови: USB и Micro SD.
 • Батерија за полнење со литиум.
 • Со LED дисплеј.
 • Вклучени додатоци: Кабел за полнач и помошен кабел.
 • Капацитет на батеријата: 600mAh.
 • Одговор на фреквенција: 150Hz-18KHz.
 • Вкупна моќност: 5W.
 • Висина: 20см.
 • Ширина: 12,6 см.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: