Комплет за рестарвација на предните фарови

-24%
4321B1324B10EF7311169326F78B4DD3_2000x
HeadlightRestorationKitmain_1024x1024
D33D037F01A7ED5AA9B7AE8ACDE568C8_1024x1024@2x
9619959-3

Комплет за рестарвација на предните фарови

Комплет за рестарвација на предните фарови

1,699 ден 1,299 ден

In stock

1,699 ден 1,299 ден

опис

  • Пластичните леќи можат да жолтат со текот на времето, намалувајќи ја осветленоста на предните светла, а новите леќи можат да бидат скапи.
  • Комплет за рестарвација на предните фарови ви овозможува да сјаете и да ги обновите пластичните леќи, вклучително и фаровите, светлата на опашката, маглата и светлата за насочување.
  • Со враќање на јасност на леќите, се подобруваат перформансите на предните фарови и се подобрува изгледот на возилото.
  • Сега можете да произведете професионални резултати со комплетот за рестарвација на предните фарови.
  • Комплетот ги вклучува сите елементи потребни за извршување на задачата.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: