Лопата за снег

1142010102320AM60330
ss
41wR5MF9ryL

Лопата за снег

Лопата за снег

490 ден

In stock

490 ден

опис

  • Лопата што треба да ја имате секогаш ви помага да го исчистите вашето возило од снег, песок или кал и лесно да се собере.
  • Само заклучете ги безбедносните двојни копчиња заедно и сте подготвени да ги преземете најтешките работи.
  • Лопата за снег на 3 парчиња.
  • Лесен за чување, дизајн за склопување на 3 парчиња за автомобил или домови.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: