Магично црево 15м + рачна прскалка

-52%
manguera-expandible-30-metros-magic-hose-pistola-7-chorros-D_NQ_NP_844162-MPE31805974383_082019-F
33_1
m1_800x_55f15a87-6772-41fc-9951-bc33ed47649a_1024x1024@2x
High-Quality-25FT-100FT-Garden-Hose-Expandable-Flexible-Water-Hose-Plastic-Hose-Handy-Pipe-With-Spray_4
HTB1Gm7WKf5TBuNjSspcq6znGFXaW_large

Магично црево 15м + рачна прскалка

Магично црево 15м + рачна прскалка

770 ден 370 ден

In stock

770 ден 370 ден

опис

  • Лесна тежина и пренослива големина, погодна за носење, употреба и складирање.
  • Направено од високо квалитетен материјал за долгорочно користење.
  • Ергономска рачка на млазницата за прскање, удобна за употреба
  • Опремена е со прскалка, која е изработена од висококвалитетна ABS пластика.
  • Покриен со полиестерска ткаенина за заштита на внатрешната цевка.
  • Брзо се проширува на 3 пати повеќе од нејзината оригинална големина кога водата е вклучена и целосно се повлекува на оригиналната должина кога водата е исклучена.
  • Прилагодливи режими: рамен, центар, конус, полн, магла, млаз, туш
  • Мулти употреба во секојдневниот живот, како што се градинарство, миење на автомобили, чистење на куќи, итн

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: