Масажер за вратот

-50%
114191528_images_14816874235
114191528_images_14816876587
114191528_images_14816875957
114191528_images_14816875362

Масажер за вратот

Масажер за вратот

1,499 ден 749 ден

In stock

1,499 ден 749 ден

опис

  • Грчењето на мускулите на вратот и постојаната напнатост може да предизвикаат сериозни последици. За да го избегнете ова, користете го овој масажер за вратот, кој помага да се опуштите и да ги отстраните сите непријатни манифестации.
  • Се ослободувате од главоболки, немирен сон, чувство на вкочанетост и други симптоми. И ако не обрнете внимание на нив, може да наидете на вртоглавица, хронични и акутни заболувања кои во голема мера го намалуваат квалитетот на животот и тешко се лекуваат.
  • Масер на вратот, фреквенција на пулсот 1 – 1000 Hz, 3 типа режим на автоматска комбинација на физиотерапија, 3 типа на режим на рачна физикална терапија, може да се изберат според различни потреби.
  • Моќност: 2 батерии ААА,
  • Должина: 22см,
  • Ширина: 20 см
  • Висина: 6 см.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: