Маст пиштол – 500cc

61-G93Brc7L._SL1200_
611sVujDqSL._SL1200_
61rosfV5BGL._SL1200_
61fUqVo1LHL._SL1200_
51sKurJpnZL._SL1200_
51BDziw2slL._SL1200_

Маст пиштол – 500cc

Маст пиштол – 500cc

499 ден

In stock

499 ден

опис

  • Загарантирајте ја безбедноста и практичноста со посебен систем за само-заклучување.
  • Пиштол за подмачкување со висок притисок и со флексибилни и цврсти цевки за испорака за повеќето апликации
  • Лиење пумпа со воздух.
  • Лесен за употреба и идеален за тешко достапни места за тешко.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: