-38%
3a2c3d7c7496320ef26915e0dd107517
51f80435-f361-4b9d-b9ca-26d3572e36fd
e728a669-cbcf-47e9-86e9-8e66bde0e1a7
a6d64187b84403fc6c21f5142ba973da
61RABWgOopL._SL1000_

Машина за шиење

Машина за шиење

1,299 ден 799 ден

In stock

1,299 ден 799 ден

опис

  • Мини машина за шиење нуди двојни навои и совршена контрола на бод.
  • Подобро видување и поудобно при сечење на навој.
  • Мини-големина, лесна и со исклучителна изработка.
  • Оваа машина за шиење е основна машина за шиење, со својата лесна за употреба карактеристика, погодна за сите корисници на машината за шиење.
  • Опремени со лампи за осветлување и секач за навој, лесни за отсекување навои.
  • Голема количка може да се користи со уред за премотување за лесно заменување на долната боба.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: