Наочари за читање OnePower

-50%
51QJ9RMNyaL
719vmmBf7uL._SL1500_
613K9gCM5KL._SL1000_
51zQhhWCOXL
71sHtWmBcqL._SL1000_
51qYaaujfOL._SL1088_

Наочари за читање OnePower

Наочари за читање OnePower

599 ден 299 ден

In stock

599 ден 299 ден

опис

  • Овие наочари за читање ќе ви помогнат да прочитате мал принт и да користите компјутер, таблет и паметен телефон без да имате главоболка!
  • Kе изгледате одлично кога ќе ги носите.
  • Нашите стилски наочари за читање имаат опсег од 0,5 -2,5 и тие се прилагодуваат на вашите потреби.
  • Ова значи дека не треба да поседувате многу различни парови наочари – еден пар читатели на „One Power“ е повеќе од доволно за да размислите за вашиот секојдневен живот.
  • Носете и споделете го истиот пар.
  • Окото автоматски гледа низ леќи, го наоѓа вистинското место каде што корекцијата е соодветна за вас, за да можете да се фокусирате и да прочитате јасно.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: