Нелеплив слој сет за ножеви од 7 парчиња

124
321
4444
587
589
879

Нелеплив слој сет за ножеви од 7 парчиња

Нелеплив слој сет за ножеви од 7 парчиња

In stock

опис

  • Уникатното внимание и на формата и на функцијата сега ви носи прибор за јадење со смел изглед и дизајнирана технологија на сечилото. Комбинирајќи ги долгогодишните истражувања на теренот и повратните информации од главните готвачи и клиенти, ви донесовме нов, модерен изглед на ножеви што ви овозможува да се движите без напор низ огромен број апликации што ќе ги сретнете во кујната. Од луксузен, 8-инчен готвач нож, до резбарскиот нож и чистачот, овој 7-парчен професионален сет ќе биде постојан придружник низ сите големи кулинарски авантури што ве очекуваат вас и вашето семејство.
  • Со особено внимание на удобноста, изработивме ергономска рачка која не само што ви помага да маневрирате со солиден зафат, туку и го елиминира заморот. Ова ги олеснува традиционалните точки на притисок што обично ги прават другите рачки за ножеви. Ние сакаме да ја вратиме забавата во готвење, претворајќи ја здодевната скучна работа во возбудливо и иновативно хоби.
  • Ако ова е подарок за некој посебен, ние вклучивме прекрасна, матична кутија со полни бои во подароци, во која е сместен ножот поставен во витрина. Ножевите можат безбедно да се чуваат далеку со магнетниот капак.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: