Паметен чистач робот – црвена боја

-47%
f16a5a97dd1dc338aa6ce67ad0176ff3
51tIBMtZOoL._AC_SL1024_
aspiradora-robot-usb-aspira-limpia-y-lustra-pisos-150m2-D_NQ_NP_895925-MLA30495018770_052019-F
61iogxAHbqL._AC_SL1024_

Паметен чистач робот – црвена боја

Паметен чистач робот – црвена боја

2,990 ден 1,590 ден

In stock

2,990 ден 1,590 ден

опис

  • Иако современиот ритам на животот остава помалку и помалку време за одржување на редот, модерната технологија дојде до спасување: во последниве години, роботите за чистење се претворија од фантастични карактери до секојдневни помагачи.
  • Додека ја работите својата работа, роботот работи тивко, одржувајќи ја куќата чиста. Неговите ситни димензии му овозможуваат да навлезе во недостапни места, да се отстрани прашината под креветите и софи, зад орманите и под масите.
  • Исто така, скромната големина ви дозволува да не се грижите за фактот дека електронската чистачка ќе заземе многу простор – овие роботи се помали од правосмукалките.
  • Сè што треба да сторите е да го вклучите паметниот уред и правосмукалката автоматски се прилагодува на кој било да е тоа плочка, паркет, линолеум, итн.
  • Доволно е да го поставите сензорот на соодветно место и правосмукалката не ја преминува границата на исчистената просторија.
  • Димензии: 23 x 6,2 см
  • Напон: 6V
  • Моќност: 500 вати
  • Траење на батеријата: 2 часа
  • Капацитет на батеријата: 1200 mAh

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: