Паметна нараквица М5

smart-watch-m5-smart-bracelet-with-camera (2)

Паметна нараквица М5

Паметна нараквица М5

In stock

опис

 • Одговорете на повик и пуштете музика со најновата нараквица М5.
 • Режим на работа: операција на допир.
 • Вклучување: копче за долго притискање на функцијата.
 • Напон на полнење 5V Струја 1A-2.1A Време на полнење 2 часа.
 • Следење на целата ден на активност: чекори, потрошени калории, километража и отчукувања на срцето.
 • Паметен потсетник: потсетник за повик, поттикнување пораки, седентален потсетник.
 • Повеќе карактеристики: пребарување телефон, снимање на далечински фотоапарат, стоп за гледање.
 • Континуиран монитор за отчукувања на срцето: Континуирано, автоматско следење на срцевиот ритам точно на вашиот зглоб во секунда.
 • 0,96 TFT екран на допир во боја: HD екран, лесен за читање на сите податоци за фитнес.
 • Прилагодливи лица на часовникот.
 • Bluetooth 4.0, компатибилен со Android 5.0 и погоре систем, iOS 9.0 и погоре систем.
 • Јазик за поддршка на нараквици: Скоро 200 национални јазици ширум светот, притисок за глобални фонтови.
 • АПП јазик за поддршка: руски, германски, италијански, јапонски, француски, поедноставен кинески, традиционален кинески, португалски, шпански, арапски, корејски.
 • Пакет вклучува:
 • 1 Паметна нараквица.
 • 1 Упатство за корисник.
 • 1 Полнач.
 • 1 Гледајте кутија.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: