Подвижен штанд

-33%
Telescopic-Furniture-Dolly-Roller-Refrigerator-Base-Washing-Machine-Bracket-Black-f996d6b5-06fb-4fc1-ab02-fa2c9f3cf558
Telescopic-Furniture-Dolly-Roller-Refrigerator-Base-Washing-Machine-Bracket-Black-c8001b39-daaf-4bec-875c-b9d027aad23c
Telescopic-Furniture-Dolly-Roller-Refrigerator-Base-Washing-Machine-Bracket-Black-73c24f9e-cf5e-47a2-af6e-2b359c362b50
61y+T13x9WL._SL1500_

Подвижен штанд

Подвижен штанд

1,499 ден 999 ден

In stock

1,499 ден 999 ден

опис

  • Погодно е за поставување тешки предмети како машина за перење, фрижидер, машина за садови и други.
  • Нема повеќе болки во грбот! Преместете тешки предмети без напор со овој специјален подвижен штанд.
  • Најбрзиот и најлесниот начин за пренесување на тешки предмети.
  • Одржување на вентилација на дното на предметите, анти-влага, анти-рѓа и лесен за пренесување.
  • Најдобар квалитет и многу добар материјал.
  • Инсталацијата е брза и лесна, без алатки, потребни се само пет минути за инсталирање.
  • Минимална големина: 53 x 53 см
  • Максимална големина: 70 x 70 см
  • Висина: 9см
  • Максимално оптоварување: 200кг

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: