Појас за грб

-50%
power-magnetic-posture-support (1)
Power-Magnetic-Posture-Support
correct-posture-dr-levine-s-power-magnetic-posture-sport-support-emonsterdigital-1508-10-eMonsterDigital@8
b1c8ccd27e3d0e10852e562d0f3eb25d

Појас за грб

Појас за грб

499 ден 249 ден

In stock

499 ден 249 ден

опис

  • Магнетната терапија се користи со векови за да помогне во олеснување на стресот, за зголемување на циркулацијата, за релаксирање на мускулите и за намалување на болката.
  • Поддршката на магнетното држење на телото на д-р Левин помага во олеснување на болката и го корегира слабиот став.
  • Бидејќи нежно ги повлекува рамената вратот и главата се исправи додека се усогласуваат ‘рбетот.
  • Поддршката за магнетното држење на телото е лесна за носење и не дава непријатност. Неговиот лесен дизајн му овозможува на носителот да ја користи поддршката скриена под облеката.
  • Во рамките на поддршката се наоѓаат 12 стратешки поставени магнети кои се насочени кон ‘рбетот и лумбалниот регион.
  • Носете го кога вежбате, работите на вашата работна маса и др.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: