Професионален звучник – 30cm

-20%
2cfd61fa0e8cedf90afc613621b78d7f5a9d7df9
d90cb1a44f82485c2e5eef72858f1e6e
aed8d133a9a2db5a69ab2b2b4f8962dac3e74c9f

Професионален звучник – 30cm

Професионален звучник – 30cm

9,999 ден 7,999 ден

In stock

9,999 ден 7,999 ден

опис

  • FM стерео радио
  • Внесување на USB / SD картичка
  • Функција за снимање
  • Далечинска контрола
  • Преклопник за вклучување / исклучување на LED светло
  • Со еден безжичен микрофон
  • Звучник е: 12 “
  • Напон: 110V-220V
  • Фреквенција: 50Hz-60Hz

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: