Ранец против кражба – Црна боја

61F5Z+x6OgL._SL1500_
61s68WTmcBL._SL1200_
61qfv5lgyiL._SL1200_
713ihYHEtBL._SL1500_
71dh1ZwgBZL._SL1500_

Ранец против кражба – Црна боја

Ранец против кражба – Црна боја

1,090 ден

In stock

1,090 ден

опис

  • Скриени патенти и џебови
  • Отпорен на сечење
  • Интегрирана порта за USB-полнење
  • Оптимален биланс на тежина
  • Отпорна на вода ткаенина
  • Осветлување на безбедносните ленти
  • Простори за докажување на шок
  • Одговара на таблет од 9,7 “
  • Одговара на лаптоп 15,6 “

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: