Сензори за паркирање – 4 сензори

-29%
car-auto-parktronic-led-parking-sensor-with (2)
car-auto-parktronic-led-parking-sensor-with (1)
car-auto-parktronic-led-parking-sensor-with (3)
car-auto-parktronic-led-parking-sensor-with

Сензори за паркирање – 4 сензори

Сензори за паркирање – 4 сензори

1,699 ден 1,199 ден

In stock

1,699 ден 1,199 ден

опис

  • Систем со 4 сензори, двоен процесор и напреден чипсет за засилено покривање и откривање (0-2м).
  • Со дигитален LED дисплеј во боја (број и светло).
  • Помогне да се спречат опасни и скапи судири.
  • Помогне да се обезбеди поголема безбедност за патниците, пешаците и членовите на семејството за кои се случува околу возилото во движење.
  • Анти-замрзнување и водоотпорно.
  • Лесен за инсталирање.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: