Табла за цртање за деца

-40%
Wooden-Drawing-Board-Magnetic-Double-Sided-Small-Blackboard-Writing-Board-Children-Wall-Mounted-Household-Hanging-Wood.jpg_640x640q70
H5bdd928383f44ba3890b098aefb9d710d
H62b8e8f53511448b82fdd3fc329483435
H832e0f43594f4b759df31954b834307f8

Табла за цртање за деца

Табла за цртање за деца

999 ден 599 ден

In stock

999 ден 599 ден

опис

  • Табла за цртање за децата да научат како да пишуваат и цртаат.
  • Има азбучни магнетни налепници за да можат да направат имиња.
  • Да научиме заедно во овие денови додека остануваме дома.
  • Дрвена табла што можете да ја обесувате во зидот

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: