Универзален продолжувач

-50%
6-500×500
1-500×500
61NSvjl+nNL._SL1428_
61rovAZ9vnL._SL1000_
61WFdpdQXNL._AC_

Универзален продолжувач

Универзален продолжувач

999 ден 499 ден

In stock

999 ден 499 ден

опис

  • Во една кутија се вклучени универзалниот продолжувач „Snake bit“, 1 штрафсигер и 6 кружни глави.
  • Се наведнува до 90 степени во која било насока.
  • Проширува достигнува до 30 см.
  • Работи во тесни места и тој е флексибилен – се наведнува во која било насока.
  • Одлично за столари, хобисти, коатери, автомобилски и повеќе.
  • Можете да го користите дури и со вашата бурмашина.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: