Уникатна фигаро за лесно виткање и зацрвстувањето на косата

S6606AU_RemWWW_Lifestyle02
S6606AU_HERO
S6606AU_RemWWW_InUse02
20200310195823_5e6780dfb1f31
6e5ed9dd-8683-4aa8-99a9-acf1337c53ea_1.d7063ce0d3afeacd3bfaa060217ae12a

Уникатна фигаро за лесно виткање и зацрвстувањето на косата

Уникатна фигаро за лесно виткање и зацрвстувањето на косата

In stock

опис

  • Оваа фигаро претставува Curl & Straight Confidence, решението 2-во-1 за вашите раскошни кадрици, меки бранови или елегантни прави стилови.
  • Довербата со навивам и прав директно се одликува со уникатни извртени плочи кои интуитивно ве водат да ги креирате вашите најдобри стилови со леснотија.
  • Извртените плочи се обложени со напредна керамика внесена со антистатички турмалин, ви овозможува непречено лизгање без разлетување.
  • Мазното, заоблено надворешно куќиште веднаш ја лади косата и поставува долготрајни кадрици.
  • 150°C-230°C дигитални поставки за варијабилна топлина за сите стилови на коса, функција на меморија за да се сеќава на вашата последна искористена температура и турбо-зајакнување од 230 ° C ако сакате брз допир!
  • Креирање на посакуваниот изглед никогаш не било полесно.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: