Фритеза за пржење 3.5L

-24%
H7821fb6d8e4f42939c0b5beadd43f7e21
Hca390bd04e2b4e23b25c8594fdf292eeC
H43b8bcfe273844ca9a47f05b4a778074X
H61dd6fb568234e32a91fb23bdcdac2f9v
Hd457aee1ed1941888479b70ab20dcef34

Фритеза за пржење 3.5L

Фритеза за пржење 3.5L

2,499 ден 1,899 ден

In stock

2,499 ден 1,899 ден

опис

  • Мултифункционална фритеза за пржење со голем капацитет.
  • Голем капацитет од 3.5л.
  • Активиран филтер за филтрирање на јаглерод.
  • Посебен дизајн на корпа за пржење.
  • Систем за циркулација на топол воздух.
  • Чип од 5 генерации.
  • Тивок дизајн, без масло и чад за создавање нова кујна храна.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: