Четка за надворешна употреба – Hurricane Muscle Scrubber

-40%
61ytOk+3jiL._AC_SL1100_
51twGPq2jyL._AC_SL1100_
Hurricane-Muscle-Scrubber-750×750
61P7Y4obw7L._AC_SL1100_
NEW-Arrivals-Hurricane-Muscle-Scrubber-Electrical-Cleaning-Brush
muscle-1–500×500

Четка за надворешна употреба – Hurricane Muscle Scrubber

Четка за надворешна употреба – Hurricane Muscle Scrubber

1,499 ден 899 ден

In stock

1,499 ден 899 ден

опис

  • Одлична е за чистење на плочки,надворешен мебел,кола,огради,надворешни дрвени подлоги без да имате болки во грбот.
  • Батеријата на уредот се полни со адаптер и откако ќе се наполни батеријата можете да започнете со чистење.
  • Супер четката за чистење е лесна за употреба и одржување.
  • Пакетот вклучува три различни видови четки за чистење кои се лесни за менување.
  • Чистете со еден допир на копчето.
  • 500 вртежи во минута.
  • Исчистете од најмала до најголема површина.
  • Безжичен производ со батерија што се полни.
  • 3 различни глави за чистење.
  • Може да се користи со средства за чистење.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: