Шиатцу масажер со греење!

-35%
81676527_871416163287518_3347584917381840896_n
81772861_871416116620856_3412466338327691264_n
81536106_871416079954193_4741222532722458624_n
81671717_871416099954191_6694406563240607744_o

Шиатцу масажер со греење!

Шиатцу масажер со греење!

1,299 ден 849 ден

In stock

1,299 ден 849 ден

опис

  • Мултифункционален масажер со греење, 16 глави за масажа, многу погодни за стари лица, лица кои работат во канцеларија, возачи и други.
  • Масажерот можете да го користите дури и во вашиот автомобил, само приклучете се на запалката и уживајте во најдобрата масажа.
  • Слободно уживајте oвaa удобна масажа во автомобил или дома после напорен ден.
  • Секоја страна има 8 глави за масажа кои можат да произведат многу добар ефект на масажа и да се опуштите.
  • Можете да ги ставите рацете во големите кожни ракавици, за да ги опуштите рамената и да ја прилагодите јачината на масажата.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: