Џојстик за играње

51ENte1UmhL._AC_SL1001_
51Y8cZ3aawL._AC_SL1001_
519ijDVvQzL._AC_SL1001_
51e5YR4OSjL._AC_SL1001_
51DfErVE-ML._AC_SL1001_

Џојстик за играње

Џојстик за играње

In stock

опис

  • Асиметричниот дизајн на џојстикот е ергономски дизајниран за најудобна позиција на палецот, обезбедувајќи да се чувствувате најдобро кога играте.
  • Функција на минирање и џојстик со висока прецизност L1 / L2, тој напаѓа побрзо од обичните рачки, насочувајќи кон постабилно, прецизно снимање, флексибилно, лесно освојливо.
  • Поддржува играње игри на системи Android / IOS / WIN7 / 8/10, за паметни телефони / таблети / компјутери, Bluetooth конекција.
  • Со најновата технологија, играта може да ја започнете многу брзо откако ќе ги совпаднат копчињата за акција и играчката тастатура со апликацијата.

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: