2во1 Грејач на автомобилот и ладен вентилатор

110b81f5-7d5c-4d17-a42e-53fbcef74e69
9a24f3d9-46ec-4672-9905-a8d23cdcccf9_1.35e5343db84d3c3cfe2b92ecb953fa7b
2807e2c9-b05b-4977-b3a2-b98835ebdb5c
62db74b7-d134-4c67-bb66-9d51ad0170a9
38e92aec-8de8-41c3-b87d-11071754d5cd
4942fc8a-cd71-44fa-8f6c-01d156a4e6eb

2во1 Грејач на автомобилот и ладен вентилатор

2во1 Грејач на автомобилот и ладен вентилатор

849 ден

In stock

849 ден

опис

  • Овој автомобилски грејач може да се загрева или да се излади дозволувајќи ви да ја почувствувате топлината на студен ден и студот во топол, сончев ден. Исто така, може брзо да ја реши маглата за стакло на автомобилот !!
  • Овој грејач на автомобили користи полимерен тврд пластичен материјал отпорен на топлина.
  • Вметнете го грејачот на автомобилот во штекерот за запалка и префрлете на греење или вентилатор.
  • Автомобилот демистер може брзо да ја реши маглата за стакло на автомобилот.
  • Брзо го загрева воздухот или се користи како вентилатор за да ве олади во текот на летото. Може да уживате во студот во жешкото лето, и да уживате во топлото во студената зима.
  • Ротирачки држач од 180 ° е дизајниран за прилагодување, што е многу погодно и практично. Нудејќи вентилатор со моќност, кој брзо може да го загрее воздухот, без да чекате да се загрее вашиот автомобил.
  • Идеално за во автомобил и кампување
  • Напон: 12V DC
  • Моќност: 150W
  • Должина на кабел: 125см

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: