2во1 мини правосмукалка влажна / сува канистер

-36%
71jh+zNT60L._SX425_
76722730_842613772834424_3353675206777372672_n
monlove-vacuum
car-vehicle-canister-vacuum-cleaner-wet-dry-portable-handheld-bekind2-1812-19-F1442430_1

2во1 мини правосмукалка влажна / сува канистер

2во1 мини правосмукалка влажна / сува канистер

1,099 ден 699 ден

In stock

1,099 ден 699 ден

опис

  • Пренослив правосмукалка за влажна / суво канистер со висок квалитет
  • Директно прикачена на запалка на автомобилот
  • Лесен и беспрекорен процес на чистење
  • Чистење на нечистотија и прашина
  • Може да исчисти влажни излевања и да остане отпорен на ‘рѓа со својата дополнителна голема, пластична фиока за фаќање
  • Идеално за кое било поставување; земјиште или вода
  • Со долго, флексибилно црево со додатоци на главата со четка и млазницата

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: