Дигиталнo Нинтендо со 999 игри

-36%
50e9345153a4349940f8a3aaea93f2eb-product_lightbox
01c9764a32de1ebff0823be19a1f928d-product_lightbox
23bf76d561e9497abaf2f77039f402a2
01293b6ff195128ad46ba7f86a83a297-product_lightbox
cool_boy_mart_super_8_bit_video_game_with_controller_grey

Дигиталнo Нинтендо со 999 игри

Дигиталнo Нинтендо со 999 игри

1,399 ден 899 ден

In stock

1,399 ден 899 ден

опис

  • ТВ-игра подготвена за игра, само приклучете се на ТВ.
  • Во конзолата се инсталирани многу класични игри, вклучително и Супер Марио, и многу повеќе…
  • Играта не бара кертриџ, игрите се веќе инсталирани во конзолата внатре.
  • Конзолата е наменета и за оние кои не сакаат да играат сами, во комплетот се вклучени две рачки за игри.
  • Одлична забава со пријателите загарантирана!
  • Сè што треба да направите е да се поврзете на ТВ и да уживате во можностите на конзолата.
  • Должината на кабелот: 72см.
  • Должина на кабелот на пиштолот: 65см.
  • Должина на кабел за напојување: 102см.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: