360 ° Панорама сијалица HD

-24%
1525097567
s-l640

360 ° Панорама сијалица HD

360 ° Панорама сијалица HD

2,490 ден 1,890 ден

In stock

2,490 ден 1,890 ден

опис

  • Монитор за панорама 360 °.
  • Автоматски следете го целниот предмет на 3 метри
  • Во секое време, на кое било гледање видео, поддршка за терминалите и мрежите на мејнстримот.
  • Јасно, непречено гледање на видео, интелигентен пренос за да се игра мрежната граница.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: