48во1 Мултифункционална алатка

f25a6815-7eb2-4907-8ca7-2c2c00b9b1fa
s-l1600
c5b12b0e-2354-42d0-a6ce-26844899ac6d
s-l1600 (1)
s-l1600 (2)
s-l1600 (4)

48во1 Мултифункционална алатка

48во1 Мултифункционална алатка

699 ден

In stock

699 ден

опис

  • Единствено дизајниран клуч од 48 во 1, кој веднаш станува вистинска алатка за секоја работа со едноставно кликнување помеѓу различните големини или вртење на истиот.
  • Не ви требаат повеќе клучници за приклучници или големи комплети за алатки.
  • Дизајнот на рачката на ергономијата ви прави удобно кога го користите. Решавајте проекти околу куќата, на патот, на работа, канцеларија, каде било!
  • Клучот се менува од една до друга големина толку брзо колку што можете да кликнете на алатката!

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: