5-во-1 Комбиниран држач за фрижидер

-38%
5in1_New_Feeling_Fridge_Storate_3_1024x1024
aaaaaaaaaaaaa
ysholdings-5-1-refrigerator-storage-rack-ysholding-1805-25-F1004521_1
5in1_New_Feeling_Fridge_Storate_2_1024x1024

5-во-1 Комбиниран држач за фрижидер

5-во-1 Комбиниран држач за фрижидер

1,599 ден 999 ден

In stock

1,599 ден 999 ден

опис

  • Комплет од пет разноврсни држачи за чување на вратата од фрижидерот.
  • Инсталација на пет функции, решетката за кутии, решетката со 5 кука, решетката за шишиња, решетката за кутии за ткиво, држач за хартија за ткиво.
  • Овозможува повеќекратни полици за лесен пристап.
  • Спасителот на кујната, лесно ги организира секојдневните мали нешта заедно.
  • Моќните магнети можат да се привлекуваат на страната на ладилникот, целосна употреба на просторот во кујната.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: