Aлатка за миење миленичиња Aquapaw

-50%
aquapaw
maxresdefault
8519315ef3224f635159a25e9500a625_original
aquapaw-hose-scrubber-5391

Aлатка за миење миленичиња Aquapaw

Aлатка за миење миленичиња Aquapaw

799 ден 399 ден

In stock

799 ден 399 ден

опис

  • Ова е прва чиста комбинација за носење на распрскувачи во светот што може да се вклучи и исклучи со едноставно правење тупаница. Останете во целосна контрола врз вашето домашно милениче и протокот на вода во текот на целиот процес на капење
  • Едноставно Кликнете ON и Кликнете OFF со едно копче со правење на тупаница и притискање на копчето во центарот на дланката, овозможувајќи ви секогаш да одржувате една рака на вашето домашно милениче.
  • Конструктивни ленти со една големина, брзо и лесно, лево или десно.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: