ANDROID TV BOX Т9

-62%
75614152_812521829176952_3440914440759803904_n
73458673_812521845843617_4670776144126017536_n
73321229_812521929176942_740520132119363584_o
73239607_812521905843611_4389117785196724224_n

ANDROID TV BOX Т9

ANDROID TV BOX Т9

5,190 ден 1,990 ден

In stock

5,190 ден 1,990 ден

опис

  • Гледајте ги сите балкански и светски TV канали каде и да сте (Германија, Швајцарија, Италија, Австрија, Америка..) ЗАСЕКОГАШ БЕСПЛАТНО
  • ANDROID TV BOX Т9 2GB RAM/32GB ROM –
  • Само поврзајте го со wifi или жично со интеренети гледајте Повеќе од 2 000 бесплатни ТВ канали на едно место
  • (ArenaSport, SportKlub, BeinSport, HBO, Cinema, Cinestar..)
  • Видео игри
  • Viber
  • Youtube

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: