Cет за бебе – “Happy shaking bell”

н356499_0
н356499_1
н356499_2
22203913_1a24d402-5acd-4052-bf8e-1c27949723e5_800_800

Cет за бебе – “Happy shaking bell”

Cет за бебе – “Happy shaking bell”

899 ден

In stock

899 ден

опис

  • Cет за бебе – “Happy shaking bell”
  • Можете да ги обесувате играчките над креветот за да го придружувате малиот.
  • Опремени со 26 типа музика.
  • Користење на 2 АА батерии
  • Овој комплет за бебиња е специјално дизајниран за да го одржува вашето бебе добро згрижено и здраво.
  • Целата ставка е направена со употреба на високо квалитетни и безбедни материјали.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: