Cоларен за препродавач на животни

-44%
444366230-1
Best-Solar-Animal-Repeller-1030×515
61CiADgk06L._SX466_

Cоларен за препродавач на животни

Cоларен за препродавач на животни

1,599 ден 899 ден

In stock

1,599 ден 899 ден

опис

  • Соларно напојување нема потреба од батерии
  • Вграден детектор за инфрацрвено движење
  • Опфаќа до 10м
  • Нема потреба од сурови стапици или токсични отрови

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: