Eлектричнa четка за сушење и фенирање на коса

-40%
71pyKU9f1jL._SL1500_
71ESm8IusiL._SL1000_
61Y3yvkeTzL._SL1000_
61lHOKywSqL._SL1000_
61fV+kPKlsL._SL1000_
61eTsV+APxL._SL1200_
51q6CxK2N1L._SL1000_

Eлектричнa четка за сушење и фенирање на коса

Eлектричнa четка за сушење и фенирање на коса

1,499 ден 899 ден

In stock

1,499 ден 899 ден

опис

  • Нашата електричнa четка за сушење и фенирање на коса нуди модернизирано решение за сушење, зацрвстувањето, виткање само со едната рака.
  • Флексибилни, мешани најлонски пински и влакнести влакна со масирање со топки помагаат да се исуши, мазна и стилска коса, додека врвовите за масирање на топката се нежни за скалпот.
  • Eлектричнaта четка помага во намалувањето на влажноста на косата за побрзо сушење и помалку оштетување.
  • Поради внимателниот и уникатен дизајн, нашата едностепена четка може да ја заштити вашата коса да не се заплетка од лошата четка.
  • Четката ви нуди можност за различни стилови на фризура, дизајнирана да и даде одличен волумен на косата исто така и прекрасен сјај во само еден чекор.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: