Flex tape – супер силна водоотпорната лента

-60%
flax-tape-6
flex-tape-5
flex-tape-4
flex-tape-3

Flex tape – супер силна водоотпорната лента

Flex tape – супер силна водоотпорната лента

499 ден 199 ден

In stock

499 ден 199 ден

опис

  • Flex tape – супер силна водоотпорната лента, одлична за брзо покривање на пукнатини, празнини и дупки.
  • Се работи за супер силна, водоотпорна силиконска лента, која може да се залепи, да поврзе и да се запечати на разни видови на површини.
  • Специјално е изработена од гумена и флексибилна подлога. Може слободно да се нанесе на топли, ладни, влажни или суви подлоги, дури и под вода.
  • Откако ќе се залепи, веднаш ја запира водата, воздухот како и влагата и создава супер силна, флексибилна, водонепропустлива бариера.
  • Може да се користи во екстремни временски услови без никаков проблем.
  • За сврзување на силиконизирани, масни, пластифицирани материјали, одредени ткаенини, како што се платно, најлон, полиестер, синтетика, памук и некои други материјали може да имаат потреба до 24 часа за да стигнат до максимална задршка.
  • Одлични за: лепење на олуци, чамци, кајаци, цевки од PVC и водовод, системи за прскалки, базени и бањи, прозорци… – Боја: црна – Димензии: 10cm x 1,5m
  • Начин на употреба – Извлечете лента и исечете ја на посакуваната димензија –Притиснете надолу цврсто на чиста површина и залепете – Продолжете да притискате цврсто за да ги извадите воздушните меурчиња – Откако ќе се примени, Flex tape не може да се репозиционира. Tаа со текот на времето продолжува да се зајакнува на површината каде што е залепена

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: