Gemei GM-4836 фигаро со 5 додатоци за обликување коса

-20%
large_eed9582d2adccec8315b57ad6bbeb42b
large_2c9e2f69fb72cd4a70432dba1bdcc29d
large_ef2a0c64b9cc2205f3b89c36f6415d60
large_6b2ea7126c2f7857445602b1e4dd3179
large_647c0e239a7f0cbeda7dce280b4af8e4
large_cbf413ca3e46656a83555021b19b23c1
large_d7c7b9809e08efd2f38cf84f65b00e54
large_0975d2226bf52dc945dbc9b3b35fcfd7
large_df42b228eae400a8759aed9920d61938

Gemei GM-4836 фигаро со 5 додатоци за обликување коса

Gemei GM-4836 фигаро со 5 додатоци за обликување коса

1,500 ден 1,199 ден

In stock

1,500 ден 1,199 ден

опис

  • Моќност: 1200W
  • 1 брзина со 3 температури
  • Издржлив DC мотор
  • 360′ вртечки кабел, превентира заплеткување
  • Безбедносен систем во случај на прегревање

Vendor Information


Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: