Hanging Scale

опис

  • Виси скала 200кг
  • Големо двојно бирање кое прикажува и метричко и империјално
  • Едноставен метод за скрозување на нула и идеален за тегови за споредба
  • Цврста метална обвивка со трајна обоена завршница
  • 2 одделни цврсти куки за виси.

Vendor Information


Нови производи

Други производи

Производи на попуст

You've just added this product to the cart: